Od tradicionalnog do egzotičnog

Cvijeće za jahte

Za vlasnike jahti, kapetane i upravitelje brodova, pouzdani smo partner kojem možete vjerovati da će izraditi spektakularne cvjetne aranžmane (od tradicionalnih do egzotičnih) koji će zasigurno pogoditi ukus i senzibilitet naših klijenata. Osvježite brodske kabine i zajedničke prostore, učinite ih elegantnim ili razigranim.

Vanjski aranžmani cvijeća

Vanjski aranžmani za jahte rade se pretežno od tropskog cvijeća koje podnosi velike vrućine i sunce. Uglavnom je riječ o šarenim i veselim aranžmanima u ljetnim bojama koji doprinose ljetnom ugođaju.

Unutarnji aranžmani cvijeća

Unutarnji aranžmani za jahte izrađuju se u jednoj ili eventualno dvije boje, jednostavni su, elegantni, nisu prenapadni. Ovi aranžmani najčešće se sastoje od ruža, orhideja, anturiuma, lizijantusa te drugog prigodnog cvijeća.

Buketi cvijeća

Buketi su prikladni dekoracija za osvježavanje prostora kao kutovi i bar jahte. Ovi buketi nisu prešareni a napravljeni su od cvijeća koje duže traje. Najčešće se izrađuju od hortenzija, božura, ruža, amarilisa, lizijantusa i drugog trajnijeg cvijeća.

Wow buketi cvijeća

Specijalni buketi za jahte pripremaju se za specijalne prigode koje se obilježavaju na samoj jahti. Buketi sadrže cvijeće (npr. ruže, liziantuse, razno sezonsko cvijeće i dr.) ali i prigodne dekoracije (npr. voće, slatkiše, čokolade, zastavice i dr.)

* Cvijeće koje se koristi u buketima i cvjetnim aranžmanima ovisi o njegovoj dostupnosti u vrijeme narudžbe te će u slučaju njegove nedostupnosti biti zamijenjeno drugim cvijećem najsličnijih karakteristika i kvalitete.

Scroll to Top