+385 21 384 123  phone   mail

about hr

Cvjećarnica ” Ružica” jedna je od najstarijih cvjećarni u samom centru Splita.

1989. god. otvorila ju je poznata cvjećarka Ružica Cikotić koja je u to vrijeme već imala 20 godina radnog iskustva. Uz nju je u cvjećarni još kao dijete bila njezina kćer Sofija koja danas kada se Ružica povukla u mirovinu nastavlja njen posao. Kroz godine rada svojim smo aranžmanima uljepšavali brojne događaje, te prisustvovali svim sajmovima cvijeća u Splitu gdje su redovito pristizale nagrade za naš rad.

Ljubav prema cvijeću, dugogodišnje iskustvo i uvijek nove ideje razlog su zbog kojeg su brojni naši klijenti uz nas još od prvoga dana, a novih je svakim danom sve više.

U našoj ponudi imamo velik izbor uvijek svježeg cvijeća, bukete i aranžmane za sve prigode, lončanice uz koje dobijete savjet o pravilnom zalijevanju i održavanju, umjetno cvijeće, vaze, košare…

 

Pošaljite nam upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili nas kontaktirajte na 021 384 123 ili 095 904 8396

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice, pravilnog pružanja usluga te statističkih pokazatelja. Više informacija pogledajte u Pravilima privatnosti ili potvrdite prihvaćanje kolačića.