+385 21 384 123  phone   mail

Cvjećarnica ” Ružica” jedna je od najstarijih cvjećarni u samom centru Splita.

1989. god. otvorila ju je poznata cvjećarka Ružica Cikotić koja je u to vrijeme već imala 20 godina radnog iskustva. Uz nju je u cvjećarni još kao dijete bila njezina kćer Sofija koja danas kada se Ružica povukla u mirovinu nastavlja njen posao. Kroz godine rada svojim smo aranžmanima uljepšavali brojne događaje, te prisustvovali svim sajmovima cvijeća u Splitu gdje su redovito pristizale nagrade za naš rad.

Ljubav prema cvijeću, dugogodišnje iskustvo i uvijek nove ideje razlog su zbog kojeg su brojni naši klijenti uz nas još od prvoga dana, a novih je svakim danom sve više.

U našoj ponudi imamo velik izbor uvijek svježeg cvijeća, bukete i aranžmane za sve prigode, lončanice uz koje dobijete savjet o pravilnom zalijevanju i održavanju, umjetno cvijeće, vaze, košare…

 

Pošaljite nam upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili nas kontaktirajte na 021 384 123 ili 095 904 8396

* Cvijeće koje se koristi u buketima i cvjetnim aranžmanima ovisi o njegovoj dostupnosti u vrijeme narudžbe te će u slučaju njegove nedostupnosti biti zamijenjeno drugim cvijećem najsličnijih karakteristika i kvalitete.

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice, pravilnog pružanja usluga te statističkih pokazatelja. Više informacija pogledajte u Pravilima privatnosti ili potvrdite prihvaćanje kolačića.